Eveniment

Șoferul grav rănit la Glogova avea permisul suspendat

Bărbatul grav rănit în accidentul produs sâmbătă în localitatea Olteanu, din comuna Glogova, avea permisul suspendat, conform IPJ Gorj. 

Sâmbătă după-amiază doi frați au ajuns la spital grav răniți după ce mașina în care se aflau a căzut în afara părții carosabile, la Olteanu, Glogova, răsturnându-se pe plafon. 

Reprezentanții ISU Gorj deplasați la fața locului au constatat că doi bărbați se aflau în autoturism, o victimă fiind încarcerată în urma impactului.

Șoferul inconștient a fost transportat la Spitalul din Craiova, iar celălalt bărbat, în vârstă de 25 de ani, conștient, cooperant, a fost transportat la Spitalul din Târgu Jiu.

Conform IPJ Gorj, șoferul autoturismului, care era din Localitatea Cătunele, a intrat  cu mașina într-un cap de pod înainte de a se răsturna. „Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că un bărbat de 26 de ani, din comuna Cătunele, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 671 B Olteanu, a pierdut controlul direcției de mers, a intrat în coliziune cu un cap de pod și s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma impactului, conducătorul auto și un tânăr de 25 de ani, pasager în autoturism, au suferit leziuni, fiind preluați de echipajele medicale”.

Din verificările efectuate în bazele de date polițiștii au stabilit că bărbatul avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

Cercetările sunt continuate de polițiști, sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere a unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană care are suspendat acest drept, urmând a fi stabilite cauzele și împrejurările producerii evenimentului.

Vizualizări: 3,076

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: