Eveniment

Tragedie în apropiere de Motru, doi tineri grav răniți

Un tragic accident a avut loc în această după-amiază în localitatea Olteanu, din comuna Glogova, unde o mașină a derapat și s-a răsturnat, iar un tânăr se zbate între viață și moarte. 

Doi tineri se aflau într-un autoturism și făceau o cursă cu mare viteză, autoturismul derapând și răsturnându-se într-un șanț. În autoturismul grav avariat se aflau încarcerați doi frați din comuna Valea Mănăstirii, în apropiere de Lupoaia,  ambii fiind  răniți și preluați ulterior de ambulanțele SMURD.

În stare foarte gravă se pare că este șoferul autorurismului care se zbate între viață și moarte la spital.

La fața locului au sosit echipe de descarcerare și trei ambulanțe, răniții fiind transportați la spitalul din Motru. 

Actualizare: Cei doi frați grav accidentați din autoturismul căzut în gol, pe plafon, la Glogova, sunt în continuare în stare gravă.

Șoferul autorurismului răsturnat este în comă, se încearcă stabilizarea și s-a luat decizia transferului la spitalul din Craiova iar fratele său mai mic a fost transportat la spitalui din Târgu Jiu.

Medicii sunt rezervați în ceea ce privește șansele de salvare a bărbatului aflat în comă.

Nu se confirmă faptul că în mașină s-ar fi aflat o a treia persoană! 

Actualizare: La data de 25 martie a.c., Poliția Municipiului Motru a fost sesizată prin apel de urgență, cu privire la faptul că pe raza localității Glogova s-a produs un eveniment rutier cu victime .

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că un bărbat de 26 de ani, din comuna Cătunele, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 671 B Olteanu, a pierdut controlul direcției de mers, a intrat în coliziune cu un cap de pod și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma impactului, conducătorul auto și un tânăr de 25 de ani, pasager în autoturism, au suferit leziuni, fiind preluați de echipajele medicale.

Din verificările efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit că bărbatul avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

Cercetările sunt continuate de polițiști, sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere a unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană care are suspendat acest drept, urmând a fi stabilite cauzele și împrejurările producerii evenimentului.

 

Vizualizări: 19,981

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: