Eveniment

A spart geamurile mașinii în care se afla soția sa

Polițiștii din Târgu Cărbunești au reținut sâmbătă, pentru 24 de ore, un bărbat de 45 de ani din comuna gorjeană Aninoasa, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de nerespectare a măsurilor dispuse prin ordinul de protecție, amenințare și distrugere.

Acesta, în timp ce se afla pe raza comunei Turburea, a încălcat prevederile ordinului de protecție, emis împotriva sa de Judecătoria Târgu Cărbunești, în data de 9 februarie, cu o valabilitate de 4 luni. Conform oamenilor legii, s-a întâlnit cu soția sa și, în urma unei discuții contradictorii, acesta ar fi amenințat-o și ar fi distrus geamurile de la portierele din față, precum și una dintre oglinzile autovehiculului parcat în care se afla femeia.

A fost prezentat procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbunești, față de acesta fiind dispusă măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile. ”Cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale a bărbatului”, au transmis reprezentanții IPJ Gorj. 

Vizualizări: 1,808

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: