Eveniment

A rupt o bâtă de baseball pe un italian. Prins la Târgu Jiu!

Un moldovean de 29 de ani, din municipiul Bacău, pe numele căruia era emis un mandat de aducere, a fost prins în noaptea de vineri spre sâmbătă, la Târgu Jiu.

“Cel în cauză este bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, faptă săvârșită în noaptea de 9/10 aprilie a.c., în timp ce acesta se afla în locuința persoanei vătămate, din localitatea Onești. Polițiștii de investigații criminale din cadrul IPJ Gorj au pus în executare mandatul de aducere, tânărul căutat fiind predat, sub escortă, pentru continuarea cercetărilor, de către polițiști din cadrul IPJ Bacău”, a transmis IPJ Gorj.

Cel tâlhărit a fost Maurizio Leonardi, un italian de 70 de ani, stabilit de 30 de ani în Onești. Pe 9 aprilie și-a sărbătorit ziua de naștere, iar unul dintre invitați a rămas peste noapte la Maurizio, să doarmă pe canapea. Italianul a fost trezit în jurul orei  4.00, cu o ploaie de lovituri. Agresorul a luat o bâtă de baseball și a început să-l lovească pe italian până când s-a rupt arma albă. Maurizio i-a dat cei 500 de euro și 1000 lei din portofel și  așa a scăpat cu viață.

Vizualizări: 2,043

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: