Eveniment

A oferit șpagă unui polițist

Ofițerii de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Gorj au fost sesizați, la data de 13 octombrie 2022, de polițiști din cadrul de I.P.J. Gorj cu privire la faptul că un conducător auto le-a oferit o sumă de bani cu titlu de mită, cu scopul de a-i determina să nu ia măsurile legale de sancționare contravențională la regimul circulației pe drumurile publice.

“În fapt, în timp ce efectuau activități pe linie de circulație rutieră pe D.N. 66, în localitatea Bumbești Jiu, județul Gorj, un echipaj de poliție, format din trei agenți de poliție din cadrul I.P.J. Gorj – Poliția Orașului Bumbești Jiu, a oprit un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din județul Iași, întrucât acesta a executat manevra de depășire a unui autovehicul în mod neregulamentar, depășind marcajul longitudinal continuu ce separă cele două benzi de circulație.


Conducătorul auto a oferit suma de 500 de lei polițiștilor, pentru ca aceștia să nu își îndeplinească atribuțiile de servicu, respectiv să nu-i aplice sancțiunea contravențională la regimul circulației pe drumurile publice”, a comunicat IPJ Gorj.


Momentul a fost surpins de body cam-ul aflat în dotarea agenților de poliție, iar bărbatul este acum cercetat pentru dare de mită.

 

Vizualizări: 1,556

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: