Eveniment

A lovit un copil de 5 ani cu o mașină neînmatriculată

Un tânăr de 18 ani din județul Caraș Severin se află acum în arest la domiciliu după ce a accidentat un copil de 5 ani şi a fugit de la locul faptei, după ce a condus un autoturism neînmatriculat, neavând nici permis.

Împotriva tânărului de 18 ani din comuna Dognecea, s-a luat măsura continuării anchetei în stare de arest la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile. Acesta a condus un autoturism fără să aibă permis și a accidentat grav un copil de 5 ani şi apoi a fugit de la locul faptei, după cum a informat marţi Inspectoratul de Poliţie Judeţean Caraş-Severin.

Accidentul a avut loc în localitatea Dognecea iar după producerea acestuia tânărul a dus autoturismul în curtea casei. Copilul de 5 ani accidentat a fost transportat de familie, cu maşina personală, la cel mai apropiat centru medical de permanenţă, de unde a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă şi dus la spital.

Ulterior, poliţiştii au stabilit că tânărul de 18 ani nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și mai grav, autoturismul cu care a accidentat copilul nu figura înmatriculat în circulaţie.

În urma faptelor sale tânărul are acum dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere, punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei, au precizat reprezentanții poliției.

 

Vizualizări: 1,150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: