Actualitate

Zeci de candidați vizează funcțiile de director la școlile din Gorj 

22 de candidaturi au fost depuse pentru posturile vacante de director și director adjunct la școlile din Gorj și au fost validate. Posturi disponibile sunt însă doar 13, cele mai multe fiind de director. 

Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Gorj a precizat unde va avea loc concursul. ”Centrul Special de desfășurare a probei scrise pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat-sesiunea iunie-octombrie 2022 a fost stabilit la Liceul Tehnologic nr. 2 Târgu Jiu. Toți candidații înscriși sunt repartizați în această unitate școlară”, a anunțat ISJ Gorj.

Un post de director este disponibil la Grădinița cu program prelungit nr. 1 de la Motru. Posturi de director vacante scoase la concurs sunt și la Liceul Teologic din Târgu Jiu și la școlile gimnaziale din Câlnic, Căpreni, Ciuperceni, nr.1 Dănești, Slivilești și nr. 2 Motru. 

Au fost scoase la concurs și posturi de director adjunct, la liceele tehnologice din Baia de Fier, Motru, Roșia de Amaradia, alte două fiind disponibile pentru Liceul Tehnologic Turceni.

Proba scrisă va fi susținută de candidați în 8 septembrie, urmând ca interviul să aibă loc între 22 și 29 septembrie. În baza rezultatelor finale, deciziile de numire vor fi emise în 5 octombrie. Numele candidaților la acest concurs au fost anonimizate de ISJ Gorj. 

Vizualizări: 1,417

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: