Actualitate

A început construcția fabricii Soceram din Gorj

Fabrica de BCA de la Târgu Cărbunești prinde contur. Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Cosmin Popescu, a vizitat, joi, şantierul fabricii pe care compania Soceram o construieşte la Târgu-Cărbuneşti.

„Am vizitat șantierul fabricii pe care compania Soceram o construiește în Târgu Cărbunești și am fost plăcut surprins de progresul realizat la această investiție, de efortul incredibil pe care Soceram și toți cei implicați în construcția fabricii îl depun pentru a duce acest proiect ambițios la bun sfârșit. Îi felicit, având convingerea că această nouă investiție, pe lângă crearea de noi locuri de muncă, va sprijini antreprenorii locali și va consolida economia județului nostru” spune Cosmin Popescu.

Producția este programată să înceapă în noiembrie 2024. Aici urmează să fie create peste 100 de locuri de muncă. Va fi cea mai mare fabrică de BCA-uri din țară și va produce inclusiv pentru export.

Pe lângă fabrica de materiale de construcții de la Tg. Cărbunești, societatea Soceram va realiza și o centrală fotovoltaică. Societatea a depus o solicitare la Agenția pentru Protecția Mediului Gorj pentru emiterea acordului de mediu.

Vizualizări: 6,199

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: