Eveniment

A incendiat casa fostei soții cu polițiștii în curte

Un bărbat de 54 de ani din Cîlnic, județul Gorj, a fost condamnat la un an și cinci luni de închisoare cu suspendare, după ce a pus foc locuinței fostei soții. Sentința a fost dată pe 22 octombrie de Judecătoria Târgu Jiu.

 

Cei doi sunt divorțați de zece ani și locuiesc separat, dar în același imobil. În martie anul acesta, femeia revenită de la muncă din Italia a angajat muncitori pentru a efectua lucrări de renovare a locuinței. Indivios, bărbatul le-a spus muncitorilor că munca lor este în zadar, întrucât oricum are de gând să incendieze locuința.

Bărbatul obișnuiește să consume băuturi alcoolice și să provoace scandaluri, iar după o astfel de ceartă, femeia a chemat poliția. 

“În timp ce lucrătorii de poliție încheiau un proces-verbal cu privire la cele constatate, inculpatul (...) a devenit agitat, a intrat în curtea locuinței, iar după câteva minute a strigat către organele de poliție să alerteze pompierii deoarece a incendiat casa. Organele de poliție și persoana vătămată au reușit să stingă incendiul cu ajutorul unui furtun cu apă alimentat la rețeaua de apă”, se arată în documentul de la instanță.

Bărbatul aruncase cu benzină în toate camerele imobilului, de la parter până la mansardă, norocul fiind că polițiștii au reușit să stingă repede focul.

Sentința nu este definitivă.

Vizualizări: 3,385

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: