Eveniment

Individul care a vrut să violeze fetițe de grădiniță, arestat

Bărbatul de 27 de ani din Novaci, acuzat de tentativă de viol asupra a două copile de 6 și 7 ani, a fost în sfârșit arestat preventiv pentru 30 de zile. Inițial, o instanță a Judecătoriei Novaci stabilise că acesta poate fi judecat în stare de libertate.

“Tânărul a fost introdus de polițiști în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, iar în cauză se continuă cercetările în cadrul dosarului penal”, a transmis luni IPJ Gorj.

Copilele au fost la un pas să fie violate de vecinul lor în vârstă de 27 de ani. Bărbatul le-a ademenit, le-a pus într-o roabă şi le-a dus la o distanţă de 300 de locuinţă. Micuțele au povestit în detaliu ce le-a spus individul și cum a tras de ele. Mama lor era în casă, încercând să culce sora mai mică a fetelor. 

Fetele primesc consiliere psihologică din partea unul psiholog din cadrul DGASPC Gorj. ”Li s-a oferit suport psihologic pe perioada audierii. Situaţia familială va fi monitorizată de către DGASPC împreună cu autoritatea locală”, a spus Lidia Bârsanu, psiholog în cadrul DGASPC Gorj.

Vizualizări: 2,354

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: