Eveniment

Susține că a folosit o prăjină ca să fure energie electrică

O femeie de 68 de ani din Vînju Mare, județul Mehedinți, a fost condamnată la șase luni de închisoare cu suspendare, pentru furt de energie electrică.

Femeia cu trei clase și-a asumat cel mai probabil fapta rudelor mai tinere. 

Femeia a povestit cum a făcut instalația clandestină și improvizată, care era legată direct din rețeaua electrică de distribuție stradală.

“Procedându-se la audierea inculpatei P.A., aceasta a recunoscut fapta comisă, declarând faptul că ea s-a folosit de o prăjină cu ajutorul căreia a agățat un cablu de aluminiu la baza unui stâlp din apropierea locuinței, fără ca fiica sa C.S. să cunoască acest aspect. Totodată a mai declarat faptul că nu deține banii necesari pentru a achita prejudiul, întrucât nu are nicio sursă de venit”, se arată în documentul de la instanță.

Prejudiciul a fost estimat la aproape zece mii de lei. În timpul controlului, la domiciliul femeii au fost găsiți fiica și ginerele, dar bătrâna a susținut că aceștia erau în vizită.

Femeia condamnată va trebui să frecventeze un program de reintegrare socială derulat de către Serviciul de Probațiune Mehedinți și să presteze o muncă neremunerată în folosul comunității. 

Sentința Judecătoriei Vînju Mare din 19 octombrie nu este definitivă.

Vizualizări: 2,515

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: