Eveniment

A furat din casieria barului la care a lucrat

Un tânăr gorjean, care și-a pierdut ultimii bani la jocuri de noroc, și-a adus aminte că încă mai are cheia de un bar din zona centrală a municipiului Târgu Jiu, de unde fusese concediat.

A intrat în bar și a furat 1.300 de lei, după care a intrat iar în sala de jocuri. Pentru această faptă, a fost condamnat zilele trecute la Judecătoria Târgu Jiu, pedeapsa fiind de un an de închisoare, cu suspendarea executării pedepsei.

Fapta s-a petrecut în luna februarie a acestui an. “În noaptea 13/14.02.2023, întrucât deținea cheia de la ușa de acces a societății, a pătruns în interior, de unde a sustras, dintr-un sertar, suma de 1300 lei, după care a plecat către sala de jocuri. Referitor la cheia cu care a pătruns în interior, inculpatul a precizat că, în momentul în care a fost concediat, cheia de acces a rămas la el, iar după ce a utilizat-o pentru a intra și a sustrage suma de bani, a aruncat cheia în râul Jiu. Întreaga activitate infracțională a inculpatului a fost surprinsă de sistemul de supraveghere video montat în interiorul societății”, se arată în documentul de la instanță.

Tânărul a returnat suma furată. Sentința nu este definitivă.

Vizualizări: 921

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: