antiVirale

A câștigat peste un milion de euro la poker

Târgujianul Răzvan Belea a reușit să obțină o victorie remarcabilă la European Poker Tour Paris 2023, unde a câștigat premiul de 1.170.000 de euro, 

„Parcursul românului din Târgu-Jiu nu este deloc întâmplător, acesta fiind și câștigătorul Main Eventului 888poker LIVE București 2021, acolo unde a pus mâna pe un premiu de 50.000€ plus un pachet Road to Vegas în valoare de 13.000$ acordat de cei de la 888poker. Ca mulți alți jucători de succes, Răzvan și-a construit bankrollul pornind de la turneele gratuite de pe PokerStars, iar în viața de zi cu zi a lucrat la un moment dat ca barman”, potrivit cazino365.ro.

Ajuns în ziua finală ca lider la jetoane, Răzvan Belea a rămas în fața celor patru adversari finaliști până la capăt.

 „Este ireal, (…) este tot ce am visat de când am început să joc poker. Mă uitam tot timpul la EPT-uri, am jucat câteva, iar acum sunt aici, este un sentiment incredibil, nu știu ce să spun… Sunt un pic emoționat, dar oricum, mi-am urmat visul de la început și am studiat multe ore în spatele calculatoarelor. Totul este posibil!”, a declarat Belea în interviul acordat după câștigarea finalei.

Este primul titlu EPT Main Event pentru un jucător de poker din România.

Vizualizări: 1,740

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: