antiVirale

Morcovi, păstârnac și sfeclă prăjită, în loc de cartofi

Un celebru lanț de restaurante fast-food va introduce în luna martie în meniu morcovi, păstârnac și sfeclă prăjită, în loc de cartofi. 

McDonald's Franța a anunțat deja că urmează să propună, începând de la 7 martie, pe o perioadă de ”trei-patru săptămâni”, clienţilor săi, în locul cartofilor prăjiţi, să consume morcovi, păstârnac şi sfeclă roşie, toate prăjite, relatează Le Figaro. Aproximativ 1.500 de tone de morcovi, 1.000 de tone de sfeclă roşie şi 700 de tone de păstârnac urmează să fie livrate celor aproximativ 1.500 de restaurante ale lanțului fast-food din Franţa.

Legumele au fost selectate deja din luna octombrie în Hauts-de-France. Totuși acesta este doar un experiment, după cum anunță francezii,  precizând că este vorba despre o ”înlocuire temporară, pe timpul acestei operaţiuni speciale”, în vederea testării în rândul consumatorilor. 

Rezultatul operațiunii de înlocuire a cartofilor va depinde însă de comenzi iar dacă noile nevoi de consum se vor plia pe aceste legume operațiunea specială se va extinde.

 

Vizualizări: 761

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: