Eveniment

99 de vitezomani prinși în două ore

Polițiștii rutieri gorjeni au avut o acțiune miercuri, între orele 18.00 și 20.00. “În cele 2 ore, polițiștii au aplicat 197 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 73.540 lei, din care 99 pentru nerespectarea regimului legal de viteză”, transmite IPJ Gorj.

De asemenea, a fost luată măsura sancționării contravenționale față de 14 bicicliști, 11 pietoni, 2 sancțiuni pentru conducerea sub influența alcoolului, iar 72 de sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri.

“Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut 29 permise de conducere, din care 20 pentru depășirea limitelor legale de viteză”, a mai precizat Poliția.

 

Având în vedere că nerespectarea regimului legal de viteza, indisciplina pietonilor și a bicicliștilor, precum și consumul de alcool sunt principalele cauze generatoare de accidente rutiere, polițiștii rutieri anunță că vor continua activitățile pentru prevenirea evenimentelor rutiere.

Vizualizări: 4,030

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: