Eveniment

16 ani de pușcărie după crima din Baia de Fier

16 ani de închisoare pentru bărbatul care a ucis contabila din Baia de Fier. Ginel Rolea a fost condamnat la închisoare pentru omor asupra unui membru al familiei. Acesta este în arest preventiv, la Penitenciarul din Craiova, încă de la sfârșitul lunii iulie, de când a comis oribila faptă.

Judecătorii de la Tribunalul Gorj au stabilit o sentință de 16 ani de închisoare din care se va scădea perioada deja petrecută în spatele gratiilor.

De asemenea, magistrații îl obligă pe criminal și la plata unor daune morale și materiale. Este vorba, în primă fază, de câte 30 de mii de lei pentru fiecare copil al femeii, precum și la plata a 20 de mii de lei daune materiale.

Ginel Rolea e din Argeș. A cunoscut-o pe Mariana, care era contabilă la Primăria Baia de Fier, în urmă cu câțiva ani, pe internet. Apoi s-a mutat la ea acasă. Părea un cuplu exemplar, muncitor, care se înțelegea bine, însă bărbatul avea probleme psihice. A întrerupt tratamentul și, după câteva zile, femeia i-a cerut să plece din casa ei. În loc să se conformeze, Rolea a ucis-o cu 16 lovituri de cuțit. Femeia n-a mai avut nicio șansă. Era contabila Primăriei Baia de Fier de 20 de ani.

Vizualizări: 1,632

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: