Eveniment

A comis furturi în două comune

Un gorjean din satul Cârligei a fost condamnat săptămâna trecută la trei ani de închisoare cu suspendare, pentru mai multe furturi. Acesta locuiește în comuna Bumbești Pițic, la limita cu Bengești Ciocadia, astfel că a comis furturi în ambele localități.

Primul furt semnalat poliției este din martie anul trecut, când un localnic din Bengeşti Ciocadia a constatat furtul unui aspirator, a unei lăzi frigorifice, a unui aragaz şi a unui televizor dintr-o locuinţă pe care o deţine în comună, prejudiciul fiind estimat la 2.200 de lei.

În aceeași perioadă, un alt localnic a anunțat poliția că persoane necunoscute i-au sustras un televizor marca VORTEX, un mixer, o bormaşină, un polidisc şi o autofiletantă, cauzând un prejudiciu de 3000 de lei.

Tot în martie anul trecut, o femeie din satul Cârligei a sesizat faptul că hoții i-au sustras o cuvertură, o draperie, o pernă mică și o icoană confecționată din lemn. În aceeași zi, dintr-o anexă gospodărească a dispărut o drujbă marca Husqvarna 136, cu o valoare de 1500 de lei.
Un alt furt a privit un radio și un televizor, iar ultima faptă a constat în furtul unui sac în care se aflau aproximativ 10 kg fier vechi.

Suspectul și-a recunoscut toate faptele și a restituit bunurile furate, astfel că a scăpat cu o pedeapsă cu suspendare.

Vizualizări: 920

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: