Social

Zeci de locuințe sociale vor fi date în folosință. Vezi unde!

Zeci de locuințe sociale, majoritatea garsoniere, vor fi repartizate cetățenilor din orașul Bumbești Jiu, care îndeplinesc condițiile necesare. Un bloc a fost deja finalizat, iar la al doilea vor începe lucrările. În plus, anunță reprezentanții administrației locale, s-au reluat lucrările și la blocul Anl din localitate.

În blocul finalizat vor repartizate locuitorilor din Bumbești Jiu 52 de locuințe, mai exact patru apartamente și 48 de garsoniere. Până în momentul de față, numeroși locuitori au depus deja cerere. 

„Avem în derulare un proiect care ține de realizarea unor locuințe sociale. Unul dintre cele două obiective ale acestui proiect în valoare de aproximativ două milioane de euro, este aproape finalizat. Urmează să racordăm blocul la utilități și după aceea să fie distribuite locuințele sociale. Urmează să dăm ordinul de începere și pentru cel de-al doilea obiectiv, pentru că așa cum vă spuneam sunt două clădiri și își vor găsi într-o perioadă destul de scurtă destinatarii”, a declarat Constantin Bobaru, primarul orașului Bumbești Jiu. 

Iar aceasta nu este singura veste bună dată de primarul Constantin Bobaru.

„A fost o sincopă în ceea ce privește realizarea acestui bloc ANL pentru că după cum știți în toate localitățile din județul Gorj constructorul a abandonat lucrările, s-a reluat procedura de lictație și se va lucra și la blocul de locuințe ANL din orașul Bumbești Jiu”, a mai adăugat primarul din Bumbești Jiu.

 

 

Vizualizări: 749

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: