Social

Meci demonstrativ al echipei de baschet CSM Târgu Jiu la Colegiul Național ”Ecaterina Teodoroiu”!

Miercuri, 13 decembrie, baschetbaliştii de la CSM Târgu Jiu au fost prezenți la Colegiului Naţional „Ecaterina Teodoroiu”, pentru ultima acțiune de promovare din acest an a baschetului în unitățile de învățământ dinTârgu Jiu. Zeci de elevi au fost alături de jucătorii antrenați de Kresimir Basic, și au creat o atmosferă superbă. Baschetbaliştii de la CSM Târgu Jiu au jucat un meci demonstrativ alături de elevii de la Colegiul Național ”Ecaterina Teodoroiu”. 

Clubul Sportiv Municipal Târgu Jiu a continuat astfel seria acțiunilor de promovarea a sportului în școlile din Târgu Jiu. Sala de sport a Colegiului Național ”Ecaterina Teodoriu” a fost neîncăpătoare, zeci de elevii fiind prezenți la întâlnirea cu sportivii CSM Târgu Jiu. Adolescenții au apreciat spectacolul baschetbalistic oferit de jucătorii CSM Târgu Jiu și au aplaudat reușitele colegilor din echipa de baschet a liceului. În sala de sport a Colegiului Național ”Ecaterina Teodoroiu” și-au făcut apariția Dimitrius Underwood, Jalen Dupree, Ethan Wright, Cameron Oluyitan, Arsenije Vuckovic, Camil Berculescu, Alexandru Berca, Andrei Bărăgan, Octavian Popa Calotă, Adrian Vaida, Noam Wienberg, Robert Paliciuc, însoțiți de antrenorul principal Kresimir Basic, antrenorul secund Alexandru Gliga, kinetoterapeutul echipei, Patrick Toma și Claudiu Alionescu, directorul tehnic al grupării gorjene.

La pauza meciului s-a desfășurat un concurs de aruncări la coș, unde elevii și-au putut testa îndemânarea, iar cei mai buni au câştigat tricouri cu semnăturile jucătorilor.

 

Vizualizări: 477

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: