Social

Zeci de angajări la instituții publice din Gorj

Mai multe primării și instituții au scos posturi la concurs în această perioadă. Multe dintre ele sunt pentru debutanți.

Primăria Turceni caută director în cadrul Clubului Sportiv Orășenesc Turceni. Postul este destinat celor care au studii superioare în unul dintre domeniile: educație fizică și sport, management sau științe administrative. În plus este nevoie de cel puțin 5 ani vechime în specialitatea studiilor sau într-o funcție de conducere.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 15 octombrie, ora 15.00. Proba scrisă a fost stabilită pentru ziua de 26 octombrie, data interviului urmând a fi anunțată ulterior.

Primăria Comunei Drăgotești, Județul Gorj, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție, vacante, de asistent medical comunitar, în cadrul Compartimentului asistență medicală comunitară.

Nu se solicită vechime în muncă pentru ocuparea postului. Proba scrisă este programată pentru data de 25 octombrie 2021, ora 10:00, iar interviul două zile mai târziu.

Primăria Municipiului Târgu Jiu a scos la concurs un post de agent de pază la Biroul paza bunurilor și obiectivelor municipiului Târgu Jiu, din cadrul Direcției Poliția Locală Târgu Jiu.

Candidații trebuie să aibă studii medii liceale, finalizate cu diplomă de bacalaureat, minimum 1 an vechime ca agent de pază și ordine (agent de securitate), să aibă certificat de calificare profesională în domeniul agent de securitate/ pază și ordine, cu atestat eliberat de inspectoratul județean de poliție pentru exercitarea ocupației de agent de securitate/ pază și ordine.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 15 octombrie 2021, ora 14.00. Prima probă a concursului, cea scrisă, va fi pe 27 octombrie 2021, ora 10.30, iar data și ora interviului vor fi anunțate ulterior.

Tot Primăria Târgu Jiu psiholog stagiar la Casa „Iris”  și asistent social debutant la Centrul „Magnolia”. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este de 15 octombrie, iar concursul va începe pe 29 octombrie cu proba scrisă.

Zece infirmiere angajează în perioada următoare Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj. Este vorba de patru infirmiere pentru Centrul de Plasament destinat Copiilor cu Dizabilități Târgu Jiu, o infirmieră la Casa de Tip Familial Destinată Protecției Rezidențiale a Copiilor cu Dizabilități „Scoarța”.

Alte cinci infirmiere sunt pentru Centrul de îngrijire și Asistență Suseni. Candidații trebuie să aibă studii gimnaziale și cinci ani vechime. Data limită pentru depunerea dosarelor este 13 octombrie 2021, ora 16.30. Proba scrisă va fi pe 26 octombrie, iar interviul pe 1 noiembrie.

Primăria Scoarta a scos la concurs un post de referent debutant, Primăria Drăguțești caută inspector debutant, iar Ansamblul Artistic Profesionist „Doina Gorjului” din Târgu-Jiu caută maestru de lumini și îngrijitor. O angajare face și Primăria Logrești, fiind vorba de asistent medical comunitar.

 

Vizualizări: 4,574

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: