Social

Zece angajări la Spitalul Municipal Motru

Spitalul Municipal Motru, judeţul Gorj, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcţiilor contractuale, de execuție, vacante, de infirmieră și îngrijitor curățenie.

Spitalul Municipal din Motru va organiza concurs pentru ocuparea următoarelor posturi: un post de infirmieră debutant secția RMFB, un post infirmieră debutant compartiment Cronici, un post infirmieră debutant compartiment ATI, un post îngrijitor curățenie secția RMFB, un post îngrijitor curățenie compartiment Cronici, un post îngrijitor curățenie secția Pediatrie, două posturi îngrijitor curățenie secția Medicină internă, un post îngrijitor curățenie Ambulatoriu integrat și un  post îngrijitor curățenie Laborator analize medicale.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale de infirmieră sunt: diplomă de bacalaureat și curs de infirmiere. Pentru posturile de îngrijitor curățenie se cer minim 10 clase.

Data de 25 aprilie 2023, ora 15,00, este termenul limită pentru depunerea dosarelor la secretariatul spitalului, iar pe data de 8 mai 2023, ora 9:00, este programată proba scrisă.

Pe data de 11 mai 2023 ora 9,00, va avea loc proba practică, iar pe data de 16 mai 2023, ora 9,00, este programat interviul.

Vizualizări: 1,784

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: