Social

Angajări la Primăria Turceni

Primăria orașului Turceni anunță organizarea concursului de recrutare pentru ocuparea unor funcţii publice de execuţie vacante de inspector.  

Funcțiile vacante de inspector sunt în cadrul compartimentelor de Urbanism și Investiții și Patrimoniu.

Pentru postul de inspector, Clasa I, Grad debutant, în cadrul compartimentului Urbanism sunt necesare studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în specializările: arhitectură; urbanism; inginerie civilă; construcţii civile, industriale şi agricole; inginerie urbană şi dezvoltare regională.

Pentru postul de inspector, Clasa I, Grad asistent, în cadrul compartimentului Investiții și Patrimoniu sunt necesare studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţe economice și vechime minimă în specialitatea studiilor de un an.


Perioada de depunere a dosarelor este 10.04.2023 - 02.05.2023, iar data  de sustinere a probei scrise: 17.05.2023, ora 10:15.

Data și ora probei de interviu se vor afișa pe site-ul instituției care organizează concursul odată cu afișarea rezultatelor probei scrise.

Vizualizări: 921

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: