Social

Medalii pentru olimpicii gorjeni de la CNTV și CNET

O serie de elevi ai Colegiul Național Tudor Vladimirescu și ai Colegiul Național Ecaterina Teodoroiu au reușit să obțină rezultate foarte bune la faza națională a olimpiadelor școlare. 

Este vorba de trei elevi de la colegiul Tudor Vladimirescu care au fost medaliați și doi elevi ai colegiului Ecaterina Teodoroiu. 

Cei trei elevi de la Colegiul Național Tudor Vladimirescu din Târgu Jiu au  participat la Olimpiada Națională de Fizică iar unul dintre aceștia, Alexandru Ișfan, s-a calificat în locul lărgit pentru Olimpiada Internațională de Fizică.

Tot de la CNTV elevul Octavian Osnaga a obținut o medalie de argint și o mențiune la același concurs și Vlad Vulpe a câștigat medalia de argint. „Felicitări elevilor și profesorilor noștri pentru rezultatele deosebite obținute la etapa națională a Olimpiadei de Fizică! Alexandru Ștefan Ișfan, 12A, calificare în lotul lărgit pentru Olimpiada Internațională de Fizică, prof. coord. Rodica Maria Negrea. Octavian Alexandru Osnaga, 12C, Mențiune ME și Medalie de Argint, prof. coord. Cristina Mirela Tîlvescu.  Vlad-Dorian Vulpe, 9A, Medalie de Argint, prof. coord. Rodica-Maria Negrea”, a fost anunțul colegiului Tudor Vladimirescu pentru colegii medaliați la olipiadă. 

Vești bune au și elevii olimpici de la Colegiul Național Ecaterina Teodoroiu, felicitați de colegi pentru performanțele lor la olimpiadă.

Este vorba de Mario Cristian Scurtu, clasa a IX-a, care a obținut mențiune și medalie de argint la Olimpiada Națională de Fizică, elevul  fiind pregătit de profesorul Gheorghe Neamțu și de Alexandru Mihai Popescu, elev în clasa a X-a care a obținut mențiune specială la Olimpiada Națională de Chimie, elevul fiind pregătit de profesoara Daniela Peptan.

Vizualizări: 701

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: