Social

Zăvoiul de la Ploștina devine groapă de gunoi

Un motrean atrage atenția pe pagina de socializare asupra faptului că tot mai mulți localnici depozitează moloz și alte deșeuri în zăvoiul de la Ploștina.

“Zăvoiul de la Plostina transformat în noua groapă de moloz si gunoi a orașului??”, se întreabă localnicul, postând și câteva fotografii.

“Cândva era un loc frumos în care lumea venea la iarbă verde, grătar și voie buna și toți strângeau după ei”, și-a amintit cineva. “Era... și încă ar mai fi dacă n-ar fi nepăsarea asta care ne-a cuprins pe toți. Cred că, dacă s-ar investi niște bani pentru transformarea acestui loc într-unul de distracție, ar fi aduși mai multi bani la bugetul primariei, zona ar fi curată, ar exista noi locuri de muncă si toată lumea ar avea de câștigat. Există o grămadă de terenuri lăsate în paragină în jurul orașului și se motivează că sunt terenuri private. Dacă nu pot sau nu vor sa le administreze domnii proprietari, atunci trebuiesc taxele mărite pentru a-i determina să facă ceva cu acele zone”, este părerea unui alt localnic.

Localnicii semnealează că sunt și alte zone în care se aruncă deșeuri. “Veniți și la podul din Dealu' Pomilor, să vedeți gunoi acolo, dacă ar fi niște camere de luat vederi, ar fi minunat. În afară de gunoi se abandonează tot timpul câini și pisici”, a scris cineva.

Desigur, mulți oameni așteaptă soluții și de la autoritățile locale.

Vizualizări: 1,310

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: