Social

Posturi de medic scoase la concurs

Serviciul Județean de Ambulanță Gorj organizează concurs pentru mai multe posturi de medic primar. Posturile scoase la concurs sunt următoarele: 

– 3 posturi cu normă întreagă de medic primar, specializarea –medicină de familie cu Competență/Atestat în medicina de urgență prespitalicească la statia centrală Tg-Jiu în cadrul Compartimentului de Asistență Medicală de Urgență și Transport Medical Asistat;

– 1 post cu 0,5 normă de medic primar, specializarea –medicină de familie cu Competență/Atestat în medicina de urgență prespitalicească la statia centrală Tg-Jiu în cadrul Compartimentului de Asistență Medicală de Urgență și Transport Medical Asistat;

– 1 post cu normă întreagă de medic primar, specializarea –medicină generală adulți cu Competență/Atestat în medicina de urgență prespitalicească la statia centrală Tg-Jiu în cadrul Compartimentului de Asistență Medicală de Urgență și Transport Medical Asistat.

Candidații pot depune dosarele de concurs până la data de 1 septembrie. Concursul va începe pe 5 septembrie cu proba scrisă.

Nu este prima dată când Ambulanța Gorj scoate la concurs posturi de medic, deficitul fiind uriaș. Din păcate, nu prea sunt candidați interesați.

Detalii despre concurs, aici.

Vizualizări: 591

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: