Actualitate

Voia să fie director de școală, dar a luat nota 4 la interviu 

Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Gorj a făcut publică lista cu rezultatele finale ale candidaților care au participat la proba interviu din cadrul concursului de ocupare a funcțiilor vacante de director și director adjunct din unitățile de învățământ preșcolar din județul Gorj. 

Șase candidați au fost declarați ”respins” după interviu, atât la posturi de director, cât și la cele de director adjunct, dat fiind faptul că aplicanții nu au reușit să obțină nota minimă pentru a promova această probă. 

Un candidat la funcția de director al Școlii Gimnaziale ”Ecaterina Teodoroiu” din Târgu Jiu, titular la Liceul Tehnologic ”Ion Mincu”, a fost notat cu nota 4 la interviu. De asemenea, un alt candidat care dorea un post de director adjunct la Liceul Tehnologic Turburea a primit nota 4.50 la interviu. Candidatul respectiv este cadru didactic al unității de învățământ preuniversitar pentru care a aplicat. 

Alți circa 20 de candidați s-au retras din competiție după proba scrisă sau nu s-au mai prezentat la interviu. 

După susținerea interviului, cea mai mare notă finală a fost obținută de candidatul la un post de director adjunct la Colegiul Național ”Ecaterina Teodoroiu” din Târgu Jiu, respectiv 9.55. Acesta a fost urmat în clasament de unul dintre candidații la posturile de director adjunct de la Școala Gimnazială ”Alexandru Ștefulescu” din Târgu Jiu, care a încheiat examinarea cu media 9.30, și de aplicantul la postul de director la Școala Gimnazială Bălcești, care a finalizat concursul cu media 9.15. 

De asemenea, candidatul la postul de director al Centrului Județean de Excelență Gorj a obținut o notă finală de 9.10. Un candidat la postul de director adjunct la Liceul Tehnologic Turceni a fost notat cu 9.05, iar cu aceeași notă finală a încheiat concursul și candidatul la postul de director al Școlii Gimnaziale ”Antonie Mogoș” din Bălești. 

Notă bună a luat și un candidat care a aplicat pentru postul de director adjunct la Colegiul Național ”Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu, care a finalizat concursul cu media 9, aceeași notă obținând-o și candidatul la postul de director al Școlii Gimnaziale Padeș. 

Lista finală a candidaților declarați reușiți la concursul de ocupare a funcțiilor vacante de director și director adjunct a fost publicată de ISJ Gorj, joi, pe site-ul instituției. 

Vizualizări: 5,949

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: