Politică

Virgil Popescu a plecat de la Bruxelles cu promisiuni

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a afirmat, luni, după o întâlnire cu Margrethe Vestager, vicepresedinte executiv al Comisiei Europene, pe tema PNRR, CE Oltenia şi CE Hunedoara, că a primit asigurare ”că România va avea parte de toată sustinerea pentru aprobarea acestor proiecte”.

”În marja vizitei de astăzi de la Bruxelles am avut o întâlnire de lucru cu Margrethe Vestager, vicepresedintele executiv al Comisiei Europene. Discutiile s-au concentrat pe CEO, CEH, PNRR si alte obiective pe care le avem in domeniul Energiei. Am primit asigurarea ca România va avea parte de toata sustinerea pentru aprobarea acestor proiecte”, a scris, luni, pe Facebook, Virgil Popescu.

La discuţii au participat secretarul de stat Dan Dragan, presedintele Consiliului Concurenței - Bogdan Chirițoiu si E.S. Luminița Obobescu - Reprezentant Permanent al României la UE.

Guvernul discută cu reprezentanţii Comisiei Europene modul în care propunerile incluse în Planul de Restructurare şi Decarbonare al CE Oltenia pot fi adaptate pentru a răspunde recomandărilor făcute de Comisie la începutul lunii februarie, luând în considerare contextul energetic naţional şi nevoia ca acest complex să îşi continue activitatea. 

Vizualizări: 3,518

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: