Politică

Vîlceanu le cere demisia lui Ciucă și Bode

Fostul președinte al PNL Gorj, deputatul Dan Vîlceanu, revine în prim-plan cu un atac la premierul Ciucă și la ministrul de Interne, Lucian Bode, cărora le cere să demisioneze.

“Doi colegi de partid au demisionat din funcția de ministru în urma unor subiecte de presă privind acuzații de plagiat, pentru a nu face rău partidului. Există în schimb și colegi care se agață de funcții indiferent cât de mult rău fac PNL. Mă refer, evident, la Nicolae Ciucă și Lucian Bode. De peste un an sunt subiectul unor acuzații de plagiat. Au avut timp suficient să facă toate demersurile de clarificare necesare. Astăzi a apărut si o poziție oficială a UBB în legătură cu domnul Bode. Eu cred că este momentul ca domnii Bode si Ciucă să se gândească și la partid și să demisioneze”, a scris Vîlceanu pe pagina de socializare.

Vîlceanu și-a pierdut atât postul de ministru, cât și funcțiile de secretar general al PNL și președinte al PNL Gorj, de când șefia partidului a fost preluată de Nicolae Ciucă și Lucian Bode.

Vizualizări: 1,335

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: