Politică

Vîlceanu contraatacă și propune alegeri în octombrie

Taberele din PNL Gorj dau dovadă de determinare când este vorba de lupta pentru șefia filialei, păcat că nu o fac și când este vorba de atras fonduri și proiecte pentru Gorj.

Tabăra lui Dan Vîlceanu a convocat Biroul Permanent Județean pentru data de 23 septembrie, pe ordinea de zi fiind organizarea de alegeri pe 23 octombrie.

Asta într-o perioadă în care cam toată lumea așteaptă dizolvarea actualului BPJ, controlat de Dan Vîlceanu, și numirea unui birou interimar, care să organizeze alegerile undeva în primăvară, când va fi senatorul Iordache pregătit să le câștige.

Deputatul Gheorghe Pecingină, aflat în tabăra lui Vîlceanu, a spus că va participa la acest BPJ. “Am primit convocarea, voi fi prezent”, a spus Pecingină, precizând că nu președintele interimar Gigel Știrbu a făcut convocarea, ci jumătate din membrii actualului birou.

Știrbu a fost invitat la ședință, fiind foarte probabil să nu participe. Pecingină a mai precizat la Radio Infinit că Biroul Permanent Național a decis acum câteva săptămâni organizarea de alegeri în 60 de zile la PNL Gorj și, câtă vreme nu s-a revenit asupra deciziei, alegerile trebuie organizate.

Dan Vîlceanu ar fi avantajat de organizarea alegerilor în această perioadă, pentru că senatorul Iordache încă nu a devenit membru PNL, el fiind președinte la Forța Dreptei Gorj. Iordache a reușit însă să obțină postul de prefect pentru Cristina Cilibiu și ar negocia, spun surse, posturi de conducere în minerit. Pârghiile administrative sunt utile pentru cineva care dorește să câștige șefia filialei PNL, doar că o lună nu ar fi suficientă pentru a muta oamenii din tabăra Vîlceanu în cea a lui Iordache sau pentru a-i înlocui pe cei care nu vor să schimbe tabăra.

 

 

Vizualizări: 2,894

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: