Politică

Vîlceanu, căutat la doctorat

Presa centrală a început să numere miniștrii cu doctorat, după ce premierul a fost acuzat de plagiat. A găsit șapte doctori,  în afara premierului Nicolae Ciucă: Bogdan Aurescu, Cătălin Predoiu, Alexandru Rafila, Virgil Popescu, Lucian Bode, Vasile Dîncu şi Sorin Cîmpeanu. Dintre aceştia, doar Bogdan Aurescu (Externe) şi Alexandru Rafila (Sănătate) oferă informaţii în CV despre subiectul lucrării de doctorat.

Interesant este că și ministrul gorjean al Fondurilor Europene, Dan Vîlceanu, care a urmat cursurile Universităţii de Vest din Timişoara, Facultatea de Ştiinţe Economice, specializarea - Relaţii economice internaţionale, este în curs de a deveni doctor de vreo zece ani. În 2011 s-a înscris la doctorat, tot la Universitatea de Vest, program pe care nu l-a finalizat încă.

Vicepremierul Kelemen Hunor este demnitarul cu cea mai superficială abordare a rubricii de studii. Spre exemplu, rubrica ”studii şi specializări” conţine două rânduri cu două repere temporale: 1998 – profesor de filosofie, Universitatea Babeș-Bolyai, Facultatea de Filosofie; 1993 – medic veterinar, Universitatea de Științe Agricole Cluj, Facultatea de Medicină Veterinară. 

Vizualizări: 5,200

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: