Politică

Weber, replică pentru prefect: Nu a vorbit cu cine trebuia

Președintele PSD Gorj, Mihai Weber, pare deranjat de faptul că prefectul liberal Marcel Iacobescu a lansat în spațiul public informația că social-democrații nu au făcut nicio propunere de subprefect.

”Nu stiu pe cine a sunat domnul prefect la Guvern, cu cine a vorbit, dar, în orice caz, nu a vorbit cu cine trebuia. Bănuiesc că nu a sunat la Administrativ sau la Logistică. Dacă l-ar fi sunat pe primul ministru sau pe secretarul general al Guvernului, s-ar fi informat corect. Propunerea există. Am făcut o singură nominalizare, deocamdată, care este trimisă spre avizare, așa cum se întâmplă în toate situațiile pentru prefecți, subprefecți, secretari de stat și subsecretari de stat. Așteptăm răspunsul comisiei de avizare, care va fi publicat și în Monitorul Oficial”, a declarat Mihai Weber, președintele PSD Gorj. 

Prefectul Marcel Iacobescu a susținut că a sunat la guvern, pentru a afla dacă va fi numit un subprefect de Gorj, pentru că s-a săturat singur. „Am întrebat dacă și la Gorj va fi numit subprefect, pentru că m-am cam săturat singur. Mai vreau și eu un coleg. Nu știu unde a ajuns acel plic cu numele. Am primit răspunsul că de la Gorj nu s-a făcut nicio propunere, ceea ce m-a nedumerit. Mă, stai un pic, că s-au făcut două propuneri. Unde au ajuns?”, a spus Iacobescu.

PSD Gorj susține într-un comunicat că a fost trimisă spre analiză o primă propunere, în persoana domnului Romeo Chiriac. „În ceea ce privește cea de-a doua nominalizare, ea va fi făcută la o dată ulterioară, în urma unei analize în cadrul partidului“, a comunicat PSD. 

 

Vizualizări: 898

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: