Social

Handbalul spectacol revine joi la Sala Sporturilor

CSM Târgu Jiu revine joi în Sala Sporturilor la o nouă întâlnire cu fanii pentru o nouă partidă spectacol, în optimile de finală din Cupa României Râureni. 

Calificate în optimile de finală, gorjencele primesc vizita echipei CS Măgura Cisnădie, meciul fiind programat la Sala Sporturilor, joi, la ora 18.00. 

Handbalistele se declară hotărâte să treacă în următoarea fază din Cupa României. Ira Zinatullina vrea calificarea în sferturile de finală și consideră că echipa are un moral bun în acest moemnt: „Avem un moral bun, pentru că am reușit un joc bun în fața unei echipe mari. După părerea mea, suntem favorite. Avem una dintre cele mai bune apărări din Liga Florilor și o să mergem pe acest principiu. Dacă o să fim concentrate, o să reușim să obținem încă o victorie. Îi așteptăm pe fani în număr cât mai mare și sperăm, ca la finalul meciului, să ne bucurăm împreună”.

Chiar dacă au  pierdut la limită ultimele două jocuri din campionat, însă înfrângerile au fost în fața unor adversare de calibru, jucătoarele au încredere în valoarea lor și își așteaptă și suporterii la sală pentru a le susține.

Adversarul e totuși o echipă puternică, obișnuită cu meciurile eliminatorii din cupele europene iar misiunea handbalistelor de la Târgu Jiu nu va fi una ușoară. 

Vizualizări: 530

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: