Social

Victorie la Craiova pentru CSM Târgu Jiu U16 

Echipa de baschet masculin U16 a CSM Târgu Jiu, pregătită de Adrian Roșu, a început returul cu o victorie extrem de importantă, obținută în deplasare, scor 65-53, în fața echipei ACS Champions Buc-Cra. Partida a contat pentru etapa a 6-a din Campionatul Național. 

CSM Târgu Jiu a început în forță lupta pentru calificarea la Turneul Semifinal. Baschetbaliștii lui Adrian Roșu au făcut un prim pas extrem de important pentru îndeplinirea obiectivului. În Sala de Sport de la Ișalnița, CSM Târgu Jiu a început tare meciul și până la pauza mare, gorjenii au urcat la +12 pe tabelă. Gazdele au încercat o revenire pe parcursul sfertului 3, când au ajuns la un ecart de doar 3 puncte față de formația gorjeană. Mai mult, gazdele au trecut în avantaj, dar CSM Târgu Jiu a găsit forța necesară să revină la conducere. Cu Rareș Plăstoi într-o formă de zile mari, echipa noastră a gestionat mult mai bine și eficient finalul meciului. CSM Târgu Jiu s-a impus cu 65-53 și se pregătește pentru duelul cu Viitorul Cluj-Napoca. 

Adrian Roșu, antrenor U16 CSM Târgu Jiu: ”După cum mă așteptam, a fost un meci foarte greu, am condus cu 12 puncte la pauză, iar în sfertul 3 am avut o cădere, iar gazdele au ajuns la 3 puncte de noi. Cu 5 minute înainte de final, Craiova a condus la 3 puncte, dar am reușit să ținem scorul strâns. în ultimele 2 minute am avut o apărare excelentă și am reușit niște coșuri grele, care ne-au ajutat să fim cu psihicul peste ei. Așadar scorul este un pic înșelător, dar mă bucur că am jucat bine. Toți băieții au fost minunați în acest meci, au luptat până la final, dar simt că trebuie să-l scot în evideță pe Rareș Plăstoi, având în vedere că a jucat excelent și a jucat cu tot sufletul. Acum trebuie să fim concentrați pentru că urmează un meci foarte greu împotriva Clujului”.

LOT CSM T RGU JIU U16 MASCULIN: Darius Anuța, Vlad Bordînc, Bogdan Calotă, Rareș Duca, Mihai Filip, Robert Isvoranu, Arin Plăstoi, Rareș Plăstoi, Vlad Rădulea, David Rujenescu, David Scrădeanu, Lucian Toma, Daniel Popescu, Andrei Bohorăscu. Antrenor: Adrian Roșu.

Vizualizări: 213

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: