Politică

Viceprimar decedat la doar 47 de ani

Primarul municipiului Hunedoara a anunțat că viceprimarul orașului, Cătălin Florin Olar, a încetat din viață.

“Am pierdut un coleg, un prieten, un om bun: Cătălin – Florin Olar. Cu adâncă durere, suntem nevoiţi să anunţăm dispariţia prematură din lumea noastră a viceprimarului municipiului Hunedoara, Cătălin – Florin Olar.

Pentru întreaga echipă a Primăriei municipiului Hunedoara a fost mai mult un coleg decât un şef, dispus mereu să ajute şi să contribuie la bunul mers al activităţilor instituţiei.

Ne este greu să vorbim despre el la trecut. Dumnezeu să-l odihnească în pace” , a transmis primarului municipiului Hunedoara.

“Astăzi este o zi tristă pentru noi toți cei care l-am cunoscut pe Cătălin Florin Olar, viceprimarul municipiului Hunedoara. Vestea dispariției sale premature pe care am primit-o în această zi m-a luat prin surprindere și m-a mâhnit profund. La numai 47 ani, Cătălin Olar, a plecat dintre noi și a lăsat în urma sa un gol imens. Dumnezeu să te odihnească în pace, Cătălin Olar! Sincere condoleanțe familiei greu încercate!”, a transmis și Laurențiu Nistor, președintele Consiliului Județean Hunedoara.

Cătălin Olar era avocat de profesie și, timp de trei ani, între 2017 și 2022, a condus Casa Județeană de Pensii Hunedoara. S-a născut în data de 27 decembrie 1975, la Deva. În 1999 a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității „Dimitrie Cantemir” la Cluj Napoca. A urmat și Facultatea de Teologie la Alba Iulia, promoția 2016 – 2020. În noiembrie 2020, a fost ales în funcția de viceprimar al municipiului Hunedoara.

Acesta a fost internat în ultima vreme într-un spital din Timișoara.

Vizualizări: 1,233

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: