Social

Vezi în ce constă reabilitarea Spitalului Județean de Urgență 

Consiliul Județean Gorj anunță într-un comunicat că au fost demarate lucrările de reabilitare energetică la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu! 

"Consiliul Județean Gorj a început implementarea proiectului „Creșterea eficienței energetice a clădirii Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, str. Progresului, nr. 18”, din cadrul Contractului de finanțare nr. 73760 din 23.06.2022. Proiectul a fost depus pentru finanțare în cadrul Apelului de proiecte PNRR/2022/C5/2/B.2.1/1, Componenta 5 - Valul renovării, axa 2 - Schema de granturi pentru eficiență energetică și reziliență în clădiri publice."

În comunicat se regăsește și un desfășurător prin care se detaliază viitoarelor investiții. 

"Lucrările de reabilitare vor include izolarea termică a fațadelor, hidroizolația pereților spre exterior, înlocuirea tâmplăriei PVC, montarea de pervazuri, refacerea finisajelor, reabilitarea grupurilor sanitare, montarea unui sistem de umbrire, refacerea trotuarelor, reparații la șarpantă și învelitoare, înlocuirea sistemului de colectare și transport a apelor pluviale, înlocuirea parazăpezilor, montarea ușilor de acces cu mânere antipanică, reabilitarea instalațiilor electrice, termice și sanitare, înlocuirea cazanelor pentru prepararea agentului termic, montarea unui chiler, a panourilor fotovoltaice și solare, precum și a unei instalații electrice pentru autovehicule electrice".

Vizualizări: 728

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: