Social

Achiziție spectaculoasă la CSM Târgu Jiu!

CSM Târgu Jiu a făcut o achiziție spectaculoasă la secția de atletism, acolo unde a fost cooptat Ion Bură, unul dintre antrenorii cu cele mai bune rezultate în acest sport din România.

Antrenorul emerit Ion Bură a semnat cu CSM Târgu Jiu, anunță clubul care are deja rezultate la secția de atletism. Astfel, antrenorul care a scris istorie pentru sportul gorjean se alătură CSM Târgu Jiu după ce a antrenat până acum la clubul CS Pandurii.

„Clubul nostru va beneficia de serviciile unuia dintre titani atletismului național. Este vorba despre antrenorul emerit Ion Bură, un om cu o vastă experiență în domeniu și rezultate pe măsură. Ion Bură se alătura secției de atletism de la CSM Târgu Jiu și este pregătit să scrie o nouă pagină de istorie pentru sportul gorjean. Cu peste patru decenii în fenomenul sportiv, Ion Bură a rămas mereu tânăr și are și acum, la o vârstă onorabilă, o activitate intensă în atletism”, a anunțat oficial CSM Târgu Jiu trecerea antrenorului Ion Bură sub culorile clubului unde deja activau sportivi pregătiți de antrenorul Ion Bură.

Printre sportivii cu rezultate deosebite sub coordonarea antrenorului Ion Bură se numără: Viorica Dima Ghican, Ion Avramescu, Luminița Gogârlea, Ana Nanu, Florin Pană, Radu Stroia, Marius Screciu, Ovidiu Niculescu, Andreea Pîșcu, Adrian Garcea, Adina Amzucu sau Alina Eremia.

Vizualizări: 580

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: