Social

Surpriză pregătită de IPJ pentru campionii mondiali speciali 

O delegație a IPJ Gorj i-a așteptat marți seară în Gara din Târgu Jiu pe sportivii medaliați recent la Jocurile Mondiale Special Olympics de la Berlin, alături de familiile și prietenii acestora.

Polițiștii au mers în Gara din Târgu Jiu cu flori și cadouri pentru sportivi, dar și cu medalii speciale pregătite pentru performerii de la Jocurile Mondiale. 

"Astăzi, am avut o "altfel de misiune.” Am ales să mergem în Gara din municipiul Târgu Jiu pentru a-i întâmpina cu medalii, flori și cadouri pe cei patru campioni speciali și profesoara lor, Letiția Stroia, participanți la Jocurile Mondiale Special Olympics de la Berlin. Și nu, nu am fost singurii care i-au așteptat, semn că toți sunt foarte iubiți. Pe peronul gării din Târgu Jiu au fost foarte mulți oameni dornici să-i strângă în brațe. De la familie, prieteni, conducerea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj, cu toții i-am îmbrățișat și felicitat pentru reușita lor. 

Ana, Gabriela, Sergiu și Andrei sunt patru tineri speciali, care au demonstrat că atunci când ești pasionat de un sport și ești perseverent, poți să reușești în ciuda oricărei dizabilități.

Pentru noi, încă o dată, acești tineri sunt un exemplu și îi felicităm! Mulțumim de asemenea Asociației Internaționale a Polițiștilor - Regiunea Gorj și în special colegului nostru Ovidiu Niculescu pentru acest moment", a fost mesajul transmis de IPJ Gorj.

Atât Letiția Stroia, profesoara și antrenoarea tinerilor care au concurat la Berlin, cât și Ovidiu Niculescu, sunt foști mari atleți ai Gorjului. Ovidiu Niculescu a fost foarte mulți ani partenerul de alergare al campioanei olimpice Constantina Diță. 

Vizualizări: 925

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: