Actualitate

Vezi în ce condiții CEO nu dă prima de Crăciun

Singurul scenariu prin care Complexul Energetic Oltenia nu ar putea acorda prima de Crăciun pentru mineri și energeticieni este acela ca producătorul de energie să înregistreze un rezultat financiar negativ.

Liderii de sindicat afirmă că, în acest moment, compania energetică are resurse financiare și lichidități pentru a respecta Contractul Colectiv de Muncă și a le acorda salariaților bonusul financiar promis.

Cei aproximativ 10 mii de angajați ai CE Oltenia ar urma să beneficieze luna viitoare de un bonus financiar în cuantum de 3000 de lei brut, conform reprezentanților salariaților.

„Complexul Energetic Oltenia nu are nicio problemă în a acorda prima de Crăciun. Compania are și bani și lichidități și se poate acorda chiar și în aceste condiții de austeritate. Acolo se vorbește de societățile care au pierderi, ele nu mai pot să mai ofere prime. Momentan este un rezultat pozitiv. Trebuie să vină cineva cu coasa să facă ca CEO să aibă rezultat negativ”, a declarat președintele Federației Naționale Mine Energie, Dumitru Pîrvulescu.

 

Vizualizări: 6,370

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: