Social

Vești bune de Paște pentru CS Pandurii Târgu Jiu

Clubul Sportiv Pandurii Târgu Jiu, aflat în subordinea MTS, a primit vești foarte bune înainte de sărbătorile de Paște și își va putea premia sportivii medaliați. 

Clubul CS Pandurii, condus de directorul Mihai Prunariu na a abandonat performanța în ultimi anii în care a fost practic abandonat de Ministerul Sportului. Pentru prima dată după mulți ani CS Pandurii nu a putut premia sportivii la finalul anului 2022 dar o va putea face în curând pentru că a primit promisiuni în acest sens de la minister, după cum a precizat directorul Prunariu într-o postare pe pagina de facebook:  „Sărbătorile Pascale nu vin cu mâna goală la Pandurii. Ne vom premia sportivii și antrenorii pentru rezultatele de anul trecut, vom cumpăra și centrala de fum, să dăm drumul la hotel. Mulțumesc conducerii Ministerului Sportului pentru rezolvarea problemelor clubului. Cele rele să se spele, cele bune să se adune! Sărbători binecuvântate!”

Sportivii de la CS Pandurii nu au scăzut turația nici pe perioada de pandemie și nici atunci când nu au avut la dispoziție Hotelul Sport, acolo unde beneficiau de cazare și masă dar și de vestiare și săli de antrenamente. Aceștia au continuat să aducă medalii an de an, și, surprinzător, clubul a rămas printre cele mai bune din țară. CS Pandurii a beneficiat la unele discipline sportive și de ajutorul CSM Târgu Jiu, având sportivi cu dublă legitimare la ambele entități sportive.

 

Vizualizări: 649

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: