pamFLEȚI

“Verzii” prinși călare în parcurile copiilor din Târgu Jiu

Întâmplare de tot râsul într-un parc din Târgu Jiu. Verzii s-au dus cu fostul viceprimar Adrian Tudor în campanie și au uitat de ce au plecat de-acasă. Pentru că știu și ei că jocurile sunt făcute deja în culise cu patronul Iordache, “verzișorii” n-au mai luat în serios acțiunea de campanie. 

 

Au fost surprinși îndesând aproape forțat pliantele pe care au înșirat minciunile electorale și apoi au fost filmați în timp ce călăreau fără vreo jenă căluții dintr-un spațiu de joacă din zona Griviței. Dacă se rupea căluțul....urma să facă un video și să arate cât sunt de distruse locurile de joacă. Specific!

Imaginile au fost postate apoi pe internet și verzii s-au făcut iar de băcănie. Nu mai luăm în calcul că acest mobilier e pus acolo pentru copii și respectivul cal de lemn a fost înlocuit recent. Probabil va fi iar nevoie de ceva cosmetizări în zonă după acest episod. Martor era și candidatul Adrian Tudor, dar nu a văzut nimic ciudat în faptul că tânărul lui coleg a dat în mintea copiilor. 

 

“Verzii călărind căluții copiilor în parcul din Cartierul Grivița. Fără rușine, de față cu părinții și cu domnul Tudor. Căluțul respectiv doar ce a fost schimbat și este pentru cei mici. Felicitări doamnei care a luat inițiativă și i-a certat. Rușine, Partidul Verde!”, e mesajul postat pe Facebook de un târgujian.  

De-aci și vorba: De unde nu e, nici Dumnezeu nu cere!

 

Vizualizări: 3,592

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: