pamFLEȚI

FOTO ȘOCANT!!! Oamenii pot să moară…vinul să curgă în pahară!

Un consilier județean liberal care este și medic chirurg a recurs la un gest total deplasat marți seara. Nu este pentru prima dată când individul provoacă derapaje în rândul angajaților de la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu, ultimele luni arătând fața adevărată a omului care se pozează alături de Ion Iordache și Iulian Popescu, cerându-ne să-i credem că ei deschid orașe, fabrici și uzine, culmea, închise tot de ei sau, mai grav, ducând strategia de campanie până la a expune viețile oamenilor.

Discutăm de același medic Soare, care a mai declanșat o criză a chirurgilor acum câteva luni, asumându-si rolul de purtător de cuvânt, dar uitând că avea si calitate de consilierul județean.

 Astăzi a comis un lucru mult mai grav. Conform surselor noastre, doctorul Soare a dat cu cheia pe anumite saloane pe care le-a considerat, probabil, buticul său, iar apoi a plecat spre casă. Nemulțumirea lui este o chestiune absurdă , legată de renovarea uneia dintre cele două secții de chirurgie, fapt ce îi provoca acestuia pierderea unei “preme” de 3000 lei!!! Pentru acest aspect (motiv pueril) Dr Soare a refuzat să mai facă anumite lucruri profesionale. Tradus, el fiind șef de secție a transformat unitatea într-un fel de SRL. Sala mea de operație, saloanele mele, secția mea….mai rămâne să intabuleze tot spitalul pe numele lui. 

Atenție!!! discutăm de 3000 de lei, în condițiile în care el este unul dintre medicii care câștigă sute de milioane de lei vechi lunar. Bine…cât valorează viața unui om?! Aici ne poate răspunde doctorul soare ( o să scriu cu litere mici pentru că un astfel de gest îl descalifică total). Cel mai rău este că, premergător acestor acțiuni , soare și Iulică Popescu și-au făcut timp să-și toarne pe gât vin la bidon de cinci litri. Probabil, tot acolo s-a discutat și despre închiderea ușilor și despre ce mai pot rostogoli pentru o mână de voturi în ultimele zile de campanie, în speranța că toți suntem niște proști care căscăm gura la planșe desenate și la promisiuni deșarte. Greșit!

Domnule doctor Soare, atât dumneavoastră , cât și acoliții, vă gândiți cumva că vreo rudă de-a voastră putea să ajungă la Chirurgie și trebuia musai să-l sunați pe Soare să intrați în salon, fiindcă la el erau cheile? Sau, mai grav, când ați refuzat să mai faceți gărzi și ați pus presiune și pe alți colegi să recurgă la acest gest execrabil, pe unde se afla interesul pentru pacienți? Jurământul lui Hipocrate a fost doar un pamflet? Aveți impresia că sunteți atât de indispensabil încât vă permiteți să stați la băute și să faceți strategii de “revigorare” a sistemului medical cu boasca în tâmplă? Bre, să vă ferească Cel de Sus de năpasta oamenilor!!! Există viață și după 9 iunie, dar voi vă gândiți doar la funcții, scoruri electorale și la bani, ahtiaților! 

Toți cunoaștem stadiul sistemului de sănătate, toți știm că-i prins în pioneze, dar unii dintre voi, în loc să puneți umărul la o eventuală tranziție și la creșterea minimă a condițiilor din spitale, preferați să faceți antijoc, doar fiindcă nu vă pupați politic. Jalnic ce se întâmplă, iar ca un sfat, dacă știți că amestecați profesia cu politica, nu treceți profesia în plan secundar!!!! Nu aveți voie! Altfel riscați ca latura profesională să fie și ea distrusă de latura umană. Revenim mâine, poimâine și în fiecare zi! Ne-am săturat de reacțiile voastre venite doar când vă sunt afectate interesele personale sau când sunteți protagoniștii campaniilor electorale!

Vizualizări: 11,576

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: