Eveniment

Va fi pace la Scoarța? Tânărul care a ucis doi adolescenți, arestat!

Familia unui tânăr de 18 ani, care a produs în martie un accident mortal, trăiește de câteva luni sub teroarea răzbunării. 

Abia acum, tânărul care a produs accidentul în care au fost uciși doi adolescenți, a fost arestat preventiv. “Polițiști din cadrul IPJ Gorj au pus în executare un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile pe numele unui tânăr de 18 ani, din comuna Scoarța, pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă. În noaptea de 29/30 martie a.c., acesta conducea un autoturism pe DN 67 Bălănești, iar într-o curbă a pierdut controlul volanului, intrând în coliziune cu un alt autoturism. În urma impactului, doi tineri de 16 si 18 ani din comuna Scoarța și-au pierdut viața”, a anunțat vineri seara IPJ Gorj.

Familia șoferului inconștient, care făcea curse atunci când a omorât doi tineri nevinovați, a fost amenințată în toată această perioadă de rudele celor uciși. Vila de miliarde a familiei a fost incendiată și nici măcar fuga în străinătate nu le-a adus liniștea.

Rămâne de văzut dacă arestarea tânărului care se face vinovat de accident va aduce pace la Scoarța. Pe de altă parte, autoritățile ar trebui să explice de ce măsura a fost luată acum.

Vizualizări: 10,571

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: