pamFLEȚI

Ursula von der Leyen este insatisfăcută

Rezultatele alegerilor din Italia justifică deranjul mai marilor sultani de la Bruxelles dinaintea scrutinului. 

„Vom vedea rezultatul votului din Italia”, a spus Ursula von der Leyen. „Dacă lucrurile merg într-o direcție dificilă, așa cum am vorbit despre Ungaria și Polonia, avem instrumentele...”.

Așa se pune problema în "viziunea democratică" a trompetei globiste, Președinte al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen. Nu votăm partidele agreate de acarienii globaliști, activează "instrumentele". 

În ce constau instrumentele... se știe. Tăieri de fonduri, poliție politică fiindcă justiția este controlată în mare parte, șantaje, mișcări de mase butonate și controlate de ONG-uri... Cam acestea sunt instrumentele pe care se bazează duduia Ursula. 

Logic că a fost acuzată de italieni de interferență electorală, după ce a amenințat că va folosi „instrumente” dacă se obține un rezultat greșit la alegerile naționale din Italia. Ea a recunoscut că aceleași instrumente sunt deja folosite împotriva Ungariei și Poloniei. A omis România. Pe noi ne sforărește de ani buni. 

Cele petrecute zilele acestea în Italia reprezintă o temă de lucru pentru sectanții care nici într-al nouălea ceas nu discern că politica europeană merge într-o direcție total greșită. Și asta nu pentru că fenomenul UE ar fi o problemă, ci casta care-l conduce este o problemă! 

Ca o confirmare vin măsurile de săptămâna trecută, când Comisia Europeană a propus reducerea cu 7,5 miliarde de euro a finanțării Ungariei, guvernul conservator al țării fiind mult timp un spin în partea UE din cauza opozitiei pentru migrația în masă și a sprijinului pentru valorile tradiționale.

 

Pozițiile lui Meloni seamănă în multe privințe cu cele ale premierului ungar Viktor Orbán.

 

„Nu există nicio mediere posibilă. Da familiei naturale. Nu lobby-urilor LGBT. Nu violenței islamului, da granițelor mai sigure, nu imigrației în masă, da să lucrăm pentru poporul nostru și nu marilor finanțe internaționale”, a spus Meloni la un eveniment de campanie. 

 

Așa ceva... să expui normalitatea în forma ei pură chiar este o "crimă împotriva umanității". Comunismul modern interzice dreptul de a gândi. Rațiunea trebuie să dispară în opinia unora, să nu discernem, să nu punem lucrurile în antiteză, una peste alta, să înmagazinăm și chiar să propagăm doar ceea ce ne livrează termitele lor din media globalistă. 

 

Pe final trecem și la momente dramatic-amuzante. Acum câteva zile, Bill Gates o premia și lăuda pe Ursula, cum că, fără implicarea ei, crăpam toți de covid. "A înțeles importanța luptei cu Covid. Lumea a avut noroc să aibă un lider ca ea". Potop! Eu propun să înlocuim icoana Maicii Domnului cu poza maicii Ursula.

 

Păi, după ce le-a servit guvernelor europene acele "contracte secretizate" de peste 40 miliarde euro din timpul pandemiei, ce să zică Gates?

 

Vizualizări: 4,102

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: