Politică

Unii sindicaliști îl atacă pe Iordache: E mult mai rezonabil ce am făcut noi!

Senatorul PNL Gorj, Ion Iordache, a ținut să iasă din nou în evidență, iar ieșirea este bineînțeles una demnă de un banc cu proști. Ion, fost angajat în minerit, a găsit de cuvință să râdă de inițiativa liderilor de sindicat care le-au cerut sprijin parlamentarilor pentru ca minerii și energeticienii să nu-și piardă din venituri din cauza Ordonanței „Austerității”. Iordache a spus despre demersul sindicaliștilor că: ”E din ciclul hai să ne facem că facem ceva”, zise Iordache, de pe moșia Murgeștilor. Sindicaliștii au reacționat imediat și s-au luat și ei de sloganul folosit de Iordache. „Nu o să comentez. Oricum, e mult mai rezonabil decât sloganul „Hai la treabă”, spune președintele SMEO, Gabriel Căldărușe.

 

 

Totuși, a existat un parlamentar din Gorj care a ținut cont de solicitarea sindicaliștilor și a depus un amendament în parlamentul României. „O primă reacție a fost din partea domnului Pecingină care, împreună cu un coleg, au depus un amendament în ceea ce privește Complexul Energetic Oltenia. Am înțeles că o să ajungă în Parlament și sperăm să fie adoptat”, anunță liderul Sindicatului Mine Energie Oltenia, Gabriel Căldărușe.

 

P.S. În cazul în care nu s-a „mirosit” pe presă, în același timp cu Iordache, pe aceeași chestiune, a ieșit și portavocea Manu Tomescu, care, CULMEA, avea același mesaj. Te-apucă râsul! Curios, câți mineri mai apleacă urechea la toți "râșii" ăștia?

 

Vizualizări: 1,767

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: