Politică

Jupânul Iordache a ieșit din nou la rampă! Scenetă cu marionete la CEO!

După sceneta în care senatorul Ion Iordache primește în PNL patru primari care-i bat la ușă, a urmat o alta. În acest episod, senatorul ia la rând Complexul Energetic Oltenia și apoi Casa de Pensii Gorj, pentru a rezolva problema angajaților de la fostele societăți Termoserv, care, deși au lucrat în producție, nu beneficiază de prevederile Legii 197.


Cert este că Ion Iordache - ”Două județe” demonstrează în clar că la cheremul lui sunt și CEO și casa de pensii. Și mai demonstrează că, până acum, angajații CEO au fost bătaia de joc a acestui politician care, așa cum arată în clipul postat pe Facebook, avea la îndemână posibilitatea să rezolve încă de la început problemele legate de pensionarea minerilor și energeticienilor în baza Legii 197. A fost nevoie de teatru, în care, în mod stupid, au binevoit să joace, ca marionete, șeful celui mai mare producător de energie pe cărbune și șefa unei instituții publice, dar și ditamai directorul de la resursele umane din companie. 


Iordache pocnește din degete, Dan Iulius Plaveti se conformează, la fel și șefa de casei de pensii, madam Dafinescu, dar și directorul de resurse umane, Valentin Tatomir. 

Potrivit scenariului, problema salariaților de la fostele Termoserv-uri s-a rezolvat cu o adeverință pe care trebuie s-o modifice șefii Complexului. Dar, dacă spectacol nu e, nimic nu e! 

 

 

Vizualizări: 4,948

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: