Social

Unele ștranduri rămân deschise

Administratorii de ștranduri anunță că bazinele vor fi deschise publicului și în septembrie, atât timp cât vremea va permite.

“Începând cu data de 30 august, tariful de intrare va fi de 30 lei, tarif unic pentru toate persoanele peste 5 ani, valabil de luni până duminică. Vă așteptăm să ne bucurăm de un Septembrie însorit!”, anunță Aprilia Park.

Și ștrandul de la Motru rămâne deschis. „Deși sezonul estival se apropie de sfârșit, vă comunicăm că Ștrandul Municipal Motru va rămâne deschis pentru dumneavoastră, atâta timp cât vremea va permite acest lucru, iar dumneavoastră veți dori să beneficiați de serviciile oferite în cadrul acestui obiectiv. Prin urmare, nu ratați vremea prielnică și momentele de relaxare din interiorul Bazei de Agrement Ștrand” a comunicat Direcția Publică Motru.

La Anna, ultimul weekend al verii. “Piscina ANNA Summer Events din Târgu Jiu îți aduce cea mai tare promoție pentru weekend-ul 2-3 septembrie 2023. Este ultimul weekend al verii, iar noi vrem să-l facem neuitat pentru tine și prietenii tăi!”, este anunțul publicat pe pagina de socializare.

Meteorologii au emis prognoza meteo pe luna septembrie. Potrivit acestora, ne așteaptă fenomene de instabilitate, dar și temperaturi ridicate. Sunt așteptate temperaturi cuprinse între 23 și 32 de grade Celsius, dar și ploi. 

Vizualizări: 634

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: