Ultima oră

Un tânăr de 17 ani s-a aruncat în fața trenului 

Un tânăr care nu împlinise încă 17 ani a avut parte de o moarte care a șocat comunitatea după ce s-a aruncat în fața trenului, în apropiere de Alexandria. 

Accidentul a avut loc în Teleorman unde adolescentul de nici 17 ani s-a aruncat pe șină, fiind călcat de tren în zona unei gări din Alexandria. Adolescentul a ales să își pună capăt zilelor într-un mod sinistru, se pare, din cauza unor datorii pe care le făcuse din cauza jocurilor de noroc.

”El este tânărul cu chip de înger care s-a sinucis lângă halta Alexandria Nord. Adelin avea doar 16 ani, urmând sa facă 17 în câteva zile. Nimeni nu știe de ce a recurs la acest gest, însă se pare că ar fi avut datorii din cauza jocurilor de noroc”, a scris o prietenă a sa pe pagina de facebook.

Tânărul era din Nanov, localitate de lângă Alexandria, și a decis să își pună capăt zilelor, punând capul pe calea ferata care leagă Alexandria de Roșiori de Vede. Acesta a fost decapitat pe loc de singurul tren care trecea la acea oră pe acea linie. Imaginile cu care s-au confruntat anchetatorii au fost de groază, întrucât mecanicul trenului nu a mai putut evita inevitabilul.

Gestul macabru vine la doar o zi după ce un alt tânăr a decis să își dea foc chiar în fata unei agenții de pariuri, după ce pierduse 3000 de lei.

Vizualizări: 1,745

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: