Eveniment

Câine legat cu lanțul de mașina în mers

Imagini tulburătoare au fost publicate ieri pe paginile de socializare. Un șofer a postat un video cu un câine legat cu lanțul de o mașină în mers.

S-ar fi întâmplat la Tismana, în județul Gorj. “Nu las lucrurile așa m am ocupat de caz vă țin la curent, mulțumesc”, a scris acesta, ca urmare a numeroaselor îndemnuri de a sesiza poliția.

Protecția Animalelor este structura de specialitate din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, cu competență în domeniul coordonării activităților privind prevenirea și combaterea faptelor de natură contravențională penală care au ca obiect animalele aflate într-o situație de pericol.

actualizare: „Având în vedere imaginile apărute în spațiul public, în care se observă un patruped legat de un autoturism care se deplasează pe drumul public, Compartimentul de Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj este abilitat să comunice următoarele:


Polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor efectuează verificări în vederea stabilirii situației de fapt și luarea măsurilor legale ce se impun”, a transmis IPJ Gorj.

Vizualizări: 2,764

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: