Social

Un spital din Gorj angajează șase medici

Spitalul Municipal Motru din judeţul Gorj organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a șase funcții contractuale, de execuție, vacante, de medici.

Este vorba de un post de medic specialist oftalmologie – Compartiment Oftalmologie, un post de medic specialist O.R.L. – Compartiment O.R.L., un post medic specialist cardiologie – Cabinet Cardiologie din Ambulatoriu integrat, un post medic specialist medicină internă – secția Medicină internă, un post medic rezident ultimul an în specialitatea pediatrie – Secția Pediatrie și un post medic rezident ultimul an în specialitatea diabet zaharat, nutriție și boli metabolice – Cabinet diabet zaharat, nutriție și boli metabolice din Ambulatoriu integrat.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: diplomă de medic specialist în specialitatea postului, studii universitare de licență în domeniul sănătate, specializarea medicină, pentru posturile cu grad de rezident - document care să ateste ultimul an de rezidențiat în specialitate (ex. adeverință).

Concursul se va organiza conform calendarului următor: 02 iunie 2023, ora 15:00, este termenul limită pentru depunerea dosarelor, 6 sau 7 iunie 2023, ora 14:00 - selecția dosarelor și în maxim 90 zile de la publicarea anunțului - proba scrisă și proba practică/clinică (la sediul spitalului).

Vizualizări: 1,440

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: