Eveniment

Un șofer de Porsche a furat... un mop - VIDEO

Poliţia Braşov s-a autosesizat după ce pe pagina de Facebook ”Polițiștii au umor” au apărut imaginile cu un şofer al unui Porsche care a furat o găleată şi un mop, relatează Brașov.ro.

„În urma apariției în mediul online a unei înregistrări video, în care se observă o persoană care introduce o găleată și o perie în autoturismul său, parcat în incinta unei spălătorii, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Săcele au demarat cercetări, în urma cărora aceasta a fost identificată. Polițiștii desfășoară în continuarea activități pentru clarificarea situației de fapt”, a transmis IPJ Braşov.

În filmarea postată pe Facebook, care are 48 de secunde, se vede cum șoferul coboară de la volanul autoturismului, se îndreaptă către găleată, în care era pus și mopul, le ia și le pune chiar pe bancheta din partea dreapta față a vehiculului. Înainte să urce din nou la volan se uită în stânga și dreapta să se asigure că nu l-a văzut nimeni, intră în mașină și își continuă drumul.

actualizare: Bărbatul care a postat online imaginile filmate în spălătorie a revenit, ulterior, cu un mesaj în care explică faptul că bunurile i-au fost returnate. „Domnul a luat legătura cu mine, chiar a înapoiat găleata! A acţionat în urma unei probleme şi avea nevoie de aceste unelte. M-a sunat pe telefoane ce nu le folosesc”, a scris internautul.

 

Vizualizări: 821

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: